Így rendezték be a cingár házat - ritkán látott képek

Pénzcentrum2009. december 7. 16:58

Londonban piacra dobták az egész szigetország egyik legkeskenyebb házát. A többszintes ingatlan hasznos alapterülete a 168 centiméteres szélesség következtében mindössze 90 négyzetméter. Az irányár 550 ezer font (165 millió forint), az 1,8 millió forintos négyzetméterár londoni viszonylatban nem számít túl magasnak.

A házban jelenleg két szobát alakítottak ki, de a hirdetés szerint a legfelső szinten egy további szoba kialakítására van mód, amennyiben a vevő úgy kéri. A hirdetéssel megbízott cég szerint az értékesítés középpontjában a ház egyedi jellemzője áll, a hírek szerint ez a szigetország legkeskenyebb háza.

Az ingatlan utoljára 3 évvel ezelőtt cserélt gazdát bő 10 %-kal a jelenlegi irányár alatt. Az ügynök elárulta, hogy pályafutása során még ő sem találkozott ilyen keskeny ingatlannak, a különleges egyediség miatt óriási érdeklődésre számít.

A ház akár egy fiatal párnak, akár egyedülállóknak praktikus megoldás lehet, nagycsaládosoknak viszont kevésbé ajánlott. Decemberben kissé alább hagy az érdeklődés, de a várakozások szerint januárban gazdára találhat a vékonyka, de rendkívüli vonzerővel rendelkező ingatlan.

Nem utolsó szempont, hogy alig néhány perces sétára található az egyik londoni metróvonal. Az ingatlanhoz tartozik egy kis kertrész is, ahol nyáron alkalom nyílik egy kis kerti sütögetésre is.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A képek forrása: Daily Mail

Címkék: