Durván átverték a celebet! Milliárdokat bukhat! Hol fog lakni?

Pénzcentrum2009. október 21. 11:02

Úgy tűnik, komoly anyagi gondjai vannak Nicolas Cage-nek. A világ egyik legismertebb filmsztárjának több értékes ingatlanját is el kell adnia.

Bajban van Nicolas Cage. A Nemzet aranya és a Tolvajtempó sztárjának -adósságai miatt- több értékes házát is értékesítenie kell.

 

A Reuters hírügynökség információi szerint Nicolas Cage 20 millió dollárra perli volt gazdasági menedzserét, mivel állítása szerint a tanácsadó útmutatásai vitték csődbe. A színész anyagi helyzete jelentősen megingott, és egykori gazdasági menedzserét, Samuel J. Levin-t vádolja azzal, hogy rossz tanácsokat adott, és elmulasztotta értesíteni őt halmozódó tartozásairól.

 


Sajtóhírek szerint az Oscar-díjas filmszínésznek több luxusingatlanát is el kell adnia: csodálatos angliai kastélyát például 5 millió fontért (1,5 milliárd forint) dobta piacra.

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


Bel Air-ben található villája pedig már el is kelt, méghozzá a hírek szerint 15 millió dollárért, azaz közel 4 milliárd forintért. Az ingatlant - mely szakértők szerint akár 35 millió dollárt is érhet- Cage tíz évvel ezelőtt vásárolta, 7 millió dollár körüli összegért.

 


Úgy tudni, a sztár két New Orleans-i házát  is árulja, egyenként több, mint 5 millió dollárért (883 millió forint). 


Fotók: luxist.com

Címkék: