Elképesztő fotók: kastélyt csinált a panellakásból

Pénzcentrum2009. október 19. 14:02

A "Do it yourself!", azaz a "Csináld magad" mozgalom továbbra is töretlen népszerűségnek örvend, a válság pedig csak erősíti ezt a folyamatot. Egy angol férfi azonban egészen extrém módon valósította meg önmagát...

Adrian Reeman 59 éves, Southampton-ban él, korábban kereskedelmi hajókon szolgált, szakácsként. A férfi fejébe vette, hogy átalakítja 9. emeleti panellakását, azonban nem elégedett meg az újrafestéssel és parkettacsiszolással.

 


Reeman úr ugyanis a Versailles-i királyi palota alapján alakította ki lakása belső tereit: hatalmas tükrök, csodás üvegszekrények és kazettás mennyezet -ezt láthatja a betérő. A panelház nappalijában még egy kandalló is helyet kapott.


A luxus luxusa: a megélhetési celeb 1 milliárdos lakása + képek: KATTINTS!

 


A legkülönösebb, hogy a férfi mindent saját maga állított elő, főleg használt, kidobott bútorokból, ráadásul úgy, hogy, hogy nincs sem lakberendezői, sem bútorasztalosi képzettsége. Így gyakorlatilag ingyen jött létre a hihetetlen ingatlan...

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


Claudia meztelen fotói: a Playboy titkos tervei - KATTINTS!

Címkék: