Határtalan luxus: íme a milliárdos csodalakása + képek

Pénzcentrum2009. szeptember 29. 16:58

Eladja New York-i lakását Carlos Peralta. A mexikói milliárdos csodakuckója az 5. Sugárút legelőkelőbb részén található, és egyenesen a Central Parkra néz.


Egy mexikói milliárdos amerikai luxuslakása.


Carlos Peralta milliárdos mexikói üzletember. Vagyonát elsősorban telekommunikációs befektetéseinek köszönheti, rendszeresen feltűnik a világ leggazdagabbjainak toplistáin.

 


A milliárdos -egyelőre nem tudni, hogy miért- eladja New York-i luxuslakását. Az ingatlan a Trump Tower-ként ismert felhőkarcolóban található, a metropolisz legdrágább környékén, az 5. Sugárúton.


A TV-sztár és csodás otthona:
:Luxuspalotában él az akciósztár: lenyűgöző képek

 


A háromszobás lakás ablakai New York talán legszebb kilátásával büszkélkedhetnek: egyenesen a Central Parkra néznek.

 


Az ingatlan minden szobája világos bútorokkal, szőnyegekkel és tapétával díszített. Leginkább a vajszínű berendezési tárgyak, a bézs és a vaníliaszín dominálnak. Épp ezért valószínűleg ritkán fogyasztanak vörösbort a tulajdonosok.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


A lakás legizgalmasabb része a hálószoba, ahol még a plafonon is tükrök találhatóak.

 


A hírek szerint az ingatlant 13,5 millió dollárra, azaz 2,5 milliárd forintra tartják.

 


Fotók: zocalo.com/luxist.com

 

További hasznos és érdekes hírek címlapunkon! Kattints!

Címkék: