Buja! Shaq Beckur újabb nagy dobása - képek

Pénzcentrum2009. szeptember 5. 14:02

A közelmúltban ismételt Apádra ütök, illetve Vejedre ütök című filmek szerencsétlen vőlegényét, Shaq Beckur-t (eredeti nevén Gaylord Focker) alakító Ben Stiller és felesége 12,5 millió dolláros irányáron piacra dobta Los Angeles-i házát.


Ben Stiller

A nyugati parton egymást érik az eladásra váró celeb-lakások, hozzájuk csatlakozott Ben Stiller a három épületből álló, helyi viszonylatban hatalmas telken fekvő otthonával.

A három szomszédos telek egybenyitásával kialakított épületegyüttes aprólékos munkával került felújításra, az udvart buja növényzet díszíti.

Az első telket még 10 évvel ezelőtt vásárolta a színész, aki 1999-ben 1,825 millió dollárt fizetett az 1137 négyzetméteres telken fekvő 480 négyzetméter alapterületű, spanyol stílusban épült házért. 2001-ben további 1,84 millió dollárt fizetett a szomszédos telken található, 1930-as években épített ötszobás ingatlanért és még abban az évben sikerült megszerezni a másik szomszédos, egyébként üresen álló telket.

Az üres telekre később egy hasonló stílusú vendégházat építettek, melynek kialakítása során figyelembe vették a korabeli szempontokat. A mesterien parkosított udvaron egy úszómedence is található.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A színész a hírek szerint további ingatlanokkal is rendelkezik Los Angelesben és New Yorkban egyaránt.

Címkék: