Házasodik a brit trónörökös? Már készül a szerelmi fészek - képpel

Pénzcentrum2009. július 28. 11:02

Hamarosan bekötözik az alábbi képen látható, felújítás alatt álló elegáns szerelmi fészekbe II. Erzsébet angol királynő legidősebb lányunokája, a 26 éves lovas-világbajnok Zara Phillips és udvarlója, a 30 éves rögbi válogatott Mike Tindall.

A királyi család kapcsán számos találgatás napvilágot látott már, ami a következő királyi esküvőt illeti, a hírek szerint erre a legnagyobb eséllyel a trónörökösök listáján a 12. helyet elfoglaló Zara pályázik.

A királyi sarjhoz méltó többszintes, ötszobás ingatlant idén áprilisban 800 ezer fontért (248 millió forintért) vásárolták, a felújítási munkálatok eddig körülbelül 250 ezer fontot (77 millió forintot) emésztettek fel.

A közös beruházás egyértelmű utalás arra, hogy a pár hamarosan egybe fog kelni. A fiatalok eddig Zara édesanyjának, Anna hercegnőnek az egyik üresen álló rezidenciájában laktak, de már régóta saját közös fészekre vágytak.

Zara és Mike 6 évvel ezelőtt ismerték meg egymást, a hírek szerint mindketten nagy szerelmesei a gasztronómiának, a közös hobbijuknak ezentúl együtt hódolhatnak majd a kastély hatalmas konyhájában.

Címkék: