Eladja a luxusvillát a szívtipró sztárfocista - fotók

Pénzcentrum2009. július 17. 13:02

A világ talán leghíresebb focistája, Christiano Ronaldo a Real Madridhoz igazolt, így megpróbál eladni mindent, ami korábbi klubjához és lakhelyéhez, Manchesterhez köti.


Miután luxusautóit már elkezdte hirdetni, Pazar villáját is eladná Christiano Ronaldo.

A közelmúltban a Real Madridhoz szerződött sztárfutballista 5 millió fontért, azaz több mint másfél milliárd forintért szeretne túladni Manchesterhez közeli házán. Érdekes, hogy Ronaldo másfél évvel ezelőtt még 4 millió fontért vette az ingatlant...


A hírek szerint az 1 hektáros birtokon fekvő, öt hálószobás luxusvilla minden kényelemmel felszerelt, és úgy van kialakítva, hogy akár egy egész focicsapat jól érezhesse magát benne: nem csak fitneszterme, hanem hatalmas medencéje, jacuzzija és gőzfürdője is van. Ráadásul egy különlegesen szép kert is tartozik hozzá.


Jó esély van rá, hogy a villa egy másik labdarúgóé, a szintén manchesteri Carlos Tevez-é lesz, az argentin sztár ugyanis élénken érdeklődik Ronaldo háza iránt.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

 

 

Fotók: dailymail.co.uk

Címkék: