Utolsó hajrá a szocpolért: hétvégén lakásvásár

Pénzcentrum2009. május 13. 15:02

Lakásvásár május 16-17-én Szombaton és vasárnap ismét a miskolci ITC Központba várják az otthonteremtőket a Lakásvásár szervezői. Az ingyenes kiállítás és vásár az elmúlt időszakban fontos részévé vált a borsodi megyeszékhely lakáspiaci eseményeinek. A több ezer helyi és környékbéli lakást felvonultató kiállításon ott lesznek a miskolci lakásfejlesztők, beruházók, forgalmazók és a lakásfinanszírozásban élen járó bankok, hitelintézetek.

A város és a környék ingatlanpiacának áttekintéséhez, az új árak, építkezések, trendek, stílusok és aktuális hitelfelvételi lehetőségek megismerésére ismét jó alkalom lesz a Lakásvásár. A lakást kereső nagyközönség kiállítása immár hagyományosan Miskolcon is átfogó információkkal segíti a választást.

2009-ben első alkalommal szólítja meg a Lakásvásár a határon túli ingatlanpiacának szereplőit, beruházókat, fejlesztőket, valamint ingatlanközvetítőket. Az utóbbi időben tapasztalható szlovák ingatlanvásárlói aktivitásra tekintettel a Lakásvásár hirdetéseivel és személyes kapcsolataival megpróbálja "átcsalogatni" a potenciális érdeklődőket a hétvégi rendezvényre.

A szlovák ingatlanszövetség (NARKS) vezető tisztségviselői elfogadták meghívást a kiállításra, így lehetőség nyílik a határ menti fejlesztési, beruházási, valamint értékesítési lehetőségek feltérképezésére, új együttműködési felületek kialakítására is.

Miskolci ingatlankörkép

Címkék: