Akár bruttó 500 ezret is kereshetsz egy hazai üzletláncnál

Pénzcentrum2019. március 1. 18:30

A jelenlegi helyzet azt mutatja, hogy a bolthálózatokban nem az eladótérben, hanem a logisztikában, a raktárban, szállításban dolgozók kapják a legjobb béreket. Ugyan a targoncások nagyon jól keresnek, de most éppen a villanyszerelő végzettséggel rendelkező karbantartóknak és a sofőröknek ugrott meg a bére.

Magas juttatásokkal csábítják magukhoz a szakmunkás végzettséggel rendelkező munkaerőt a bolthálózatok. Már belépéskor magas fizetésre lehet számítani, de nagyobb gyakorlatot és szaktudást felmutatva ez még tovább emelkedhet - írja közleményében a blokkk.com.

A nagy bolthálózatok között a biatorbágyi Aldiban egy épület technikus bruttó 521 ezer forintot kereshet, egy raktári dolgozónak viszont bruttó 309 ezret ígérnek, ami két év után 349 ezer is lehet. 

A törökbálinti CBA tekintetében egy raktári logisztikai munkatárs az Aldi dolgozójához képest többet keres, bruttó 320 ezret, viszont egy tehergépjármű vezető ettől még többet, bruttó 470 ezret. A dolgozók béréhez 20500 forint a cafeteria tartozik. 

A székesfehérvári Lidlben egy targoncavezető bruttó 309 ezret vihet haza, míg egy karbantartó bruttó 523 ezret. Fizetésükből 25147 forint kerül Lidl kártyára. 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A gyáli Tescoban az online rendeléseket kiszállító sofőr bruttó 373 ezer forintos fizetést kap, a karbantartó viszont sokkal kevesebbet kap kézhez, egészen pontosan bruttó 288 ezret. Hat hónap próbaidő után viszont cafetéria és más bérkiegészítés is jár.

Címkék:
fizetés, Tesco, CBA, aldi, cafetéria, lidl, bevásárlóközpont, pénzügy, juttatás,