Újabb alapkezelővel bővült a BAMOSZ

Pénzcentrum2011. január 12. 16:02

A QUANTIS Investment Management Zrt. belépésével újabb alapkezelővel bővült a Befektetési Alapkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ).

A QUANTIS 2009 januárjában kezdte meg befektetési alapok kezelést, jelenleg Magyarország egyik legnagyobb független befektetési alapkezelő társasága, kezelt állománya meghaladja a 100 milliárd forintot.


Temmel András

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a QUANTIS Investment Management Zrt. is a BAMOSZ tagja lett. A QUANTIS-szal együtt már 28 taggal rendelkező szövetség összes kezelt vagyona 2010. december 31- én meghaladta a 9400 milliárd forintot.

A QUANTIS belépésével a BAMOSZ gyakorlatilag minden számottevő vagyonnal rendelkező alapkezelőt a tagjai között tudhat, ami azért is fontos, mert a BAMOSZ működésében az önszabályozásnak is kiemelt jelentősége van, a szövetség etikai kódexe számos, a törvényen felüli önkorlátozást tartalmaz a befektetők védelmében" - mondta Temmel András, a BAMOSZ főtitkára.


Sárándi Ákos

A QUANTIS a Kelet-Európában egyedülálló multi-manager módszerrel kezeli az alapjait, mely lehetővé teszi, hogy a világ legkiemelkedőbb teljesítményt produkáló alapkezelőinek termékeiből állítsa össze portfólióit, ezáltal piaci átlagot meghaladó teljesítményt érjen el.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

"A QUANTIS csatlakozása a BAMOSZ-hoz egy új mérföldkő a társaság életében. Szeretnénk aktívan részt venni a szakmai sztenderdek kialakításában, és támogatni a szövetség szakmai munkáját a törvényjavaslatok előkészítésében" - tette hozzá Sárándi Ákos a QUANTIS Investment Management Zrt. vezérigazgatója.

 

Címkék: