Készpénz várta az ATM-nél, elvette, most a rendőrség keresi! + kép

Pénzcentrum2010. szeptember 15. 16:56

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen - írja a police.hu.


Az ismeretlen tettes 25-30 év körüli, 175 centiméter magas, vékony testalkatú, körszakállas férfi. Az elkövetéskor sötét teniszpólót és világos barna színű nadrágot viselt fehér színű cipővel.

A rendelkezésre álló adatok szerint a sértett még június 11-én a nulla és nyolc óra közötti időszakban a zuglói Bosnyák tér egyik készpénzkiadó automatájából kísérelt meg készpénzt felvenni, azonban a tranzakciót sikertelennek vélte, így távozott.

Az ATM a sértett távozását követően azonban kiadta a felvenni szándékozott készpénzt, amelyet egy ismeretlen személy eltulajdonított.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 461-8150/145-ös telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: