Bombaüzlet! Ingyen kapták, százezrekért adják!

Pénzcentrum2010. június 27. 11:02

Idén április 14-én két évszázados szunnyadás után tört ki az izlandi Eyjafjallajökull vulkán. A ritka természeti jelenséget hatalmas anyagi károkkal járó árvizek, hamufelhő és pusztítás követte. Egy internetes áruház most megpróbál hasznot húzni a katasztrófából.

A vulkáni hamu egészen 10 kilométeres magasságig lövellt fel, az európai kontinens jó részét beterítette. A vulkáni tevékenység következtében kialakult hamufelhő a repülés történetében korábban csak ritkán tapasztalt mértékben bénította meg a légiutas-forgalmat.

A járatok törlése naponta több mint egymillió utast érintett a kontinensen, a légiközlekedést ért kár a becslések szerint - forintra átszámítva - százmilliárdokban mérhető.

Néhány hónappal a vulkánkitörést követően a Nordic Store internetes áruház megpróbál hasznot húzni a természeti katasztrófából és eladásra kínálja a vulkáni hamut.

Egy üvegcse közel 7500 forintba kerül, de a nagyobb tételben vásárlók kedvezményes áron juthatnak a vulkáni hamuhoz. Az üvegben található hamu szűrt, szárított és mentes minden vegyi anyagtól.

Címkék: