Leállhat a K&H Bankos számlakivonatok postázása!

Pénzcentrum2010. február 3. 06:20

A K&H Bank tájékoztatót küld az elektronikus számlacsomaggal és internet bankkal rendelkező ügyfeleinek, mely szerint - az ügyfél hozzájárulása esetén - leállítanák a bankszámlakivonatok nyomtatását. Akik elfogadják az opciót, azok ezentúl a hagyományos papíralapú kivonat helyett az e-bankon keresztül letölthetik az utolsó 12 hónap számlatörténetét.

A K&H Csoport a fenntartható fejlődés elkötelezett híve, ezért a törekvéseik között szerepel a pénzügyi tevékenységen túlmutató döntések meghozatala is. A kiemelt támogatási területek egyike a környezetvédelem, ennek legújabb példája. hogy ügyfeleik lemondhatnak a papíralapú bankszámlakivonatokról.

A pénzintézet e-bank szolgáltatása lehetővé teszi az utolsó 12 hónap bankszámlakivonatainak megtekintését, számítógépre vagy adathordozóra történő mentését, és szükség esetén a nyomtatását. Az elektronikus kivonat ugyanolyan funkciót tölt be, továbbá mindazon adatokat tartalmazza, amelyeket a hagyományos, postai úton megküldött változat.

Az e-bankba történő belépés során megjelenik az erre vonatkozó kérdés, amit az ügyfelek elfogadhatnak, esetleg elvethetnek. A hozzájárulást választó ügyfelek áttérnek az elektronikus kivonatra, nekik megszüntetik a papíralapú bankszámlakivonat kiküldését. Amennyiben később az ügyfél meggondolja magát, akkor kezdeményezheti a postázás visszaállítását.

Ismét lesz devizahitel a K&H-nál

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Ha az ügyfél nem kíván élni az elektronikus bankszámlakivonat adta lehetőséggel, akkor a jelenlegi gyakorlathoz képest nem történik változás, a bank továbbra is megküldi a kivonatot a hagyományos módon.

Címkék: