K&H: kiemelkedő kamatozás, ismét nagyon nagy betét

Pénzcentrum2009. november 16. 11:02

A K&H a mai naptól egy már korábbról ismert betétlekötési lehetőséget kínál új pénz elhelyezésére. A K&H 9%-os kamatozású nagyon nagy betétje azoknak szól, akik megtakarított pénzükre biztonságos formában, kiemelkedő kamatot szeretnének elérni.

A megváltozott gazdasági környezetben a biztonságra törekvés és a megtakarítási szándék kerültek előtérbe a banki szolgáltatások igénybevételénél, ezért a K&H Csoport a megtakarítások szakértőjeként mától kiemelkedő betétlekötést kínál új forrásokra. A K&H nagyon nagy betéttel a megtakarításokat egyszerű formában lehet K&H biztos tartalék számláról lekötni, kiemelkedő kamatozás mellett.

A november 16. és december 18. között leköthető K&H nagyon nagy betét olyan forint betét, amelynek futamideje 2 hónap, egy futamidőre köthető le, kamatlába pedig 9 %. A betét teljes összege a meghirdetett kamatlábbal kamatozik, mely éves szinten meghaladja a jegybanki alapkamatot. A betétben ügyfelenként minimum 50 ezer forint, maximum 50 millió forint köthető le.

A K&H nagyon nagy betétet kizárólag a számlavezetésidíj-mentes K&H biztos tartalék számláról köthető le, és a lejáratot követően a tőke és a kamat összege is ezen a számlán kerül jóváírásra. A K&H biztos tartalék számlára érkező rendszeres havi utalásokat - akár már 5000 forinttól - prémiummal növelt kamattal díjazza a Bank.

Címkék: