Lebuknak a drága bankszámlák!

Pénzcentrum2009. szeptember 29. 11:17

Újdonság Magyarországon: mostantól a lakossági bankszámla és bankkártya szolgáltatások sokféle szempont alapján összehasonlíthatók az új Bankváltás.hu portálon. Az összehasonlítás akár másodpercek alatt is lehetséges, s még regisztrációt sem igényel - írja az MTI.

A látogatók a lakossági bankszámlák költségeit a kötelező gépjármű felelősség biztosításoknál (kgfb) megszokott módon hasonlíthatják össze az összes magyarországi bank kínálatából. A saját tranzakciók megadása után, illetve előre rögzített tipikus használati adatok alapján előálló végeredményt azonnal láthatja a látogató, de számos szűrőopcióval igen kifinomultan is megkeresheti a számára legmegfelelőbb terméket. Az így kiválasztott legjobb bankszámla és bankkártya szolgáltatásra kattintva pedig akár azonnal el is indítható a bankváltás.

A Bankváltás.hu portál azoknak is pillanatok alatt választ ad, akik nem kívánnak bankot váltani, de szeretnének bankon belül a legjobb számlacsomagra rátalálni anélkül, hogy elmélyednének a bankok hirdetményeiben.

A portál más tekintetben is új kort hoz a hazai bankszolgáltatásban.

Többé nem lehet probléma, hogy a bankok az ügyfél tudta nélkül emelik díjaikat, ugyanis minden regisztrált ügyfél díjmentesen tájékoztatást kap az általa figyelni kívánt bank, bankszámla, vagy bankkártya szolgáltatás díjainak változásáról. Az ún. Díjváltozás-figyelő szolgáltatás segítségével a jelenlegiek mellett új piaci termékek megjelenése is követhető - megfelelő beállításokkal.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A portál választéka hamarosan a lakossági jelzáloghitelek összehasonlíthatóságával bővül majd, melyre szintén kérhető lesz díjváltozás-figyelés.

Címkék: