A CIB Bank rendszerkarbantartásról szóló közleménye

Pénzcentrum2009. szeptember 24. 16:02

A CIB Bank tájékoztatja ügyfeleit, hogy rendszerkarbantartás miatt, a mai és a holnapi napon bizonyos szolgáltatások átmenetileg nem lesznek elérhetők. 

Csütörtök este 20:30 és 21:30 között, valamint pénteken hajnali 5 és 6 óra között a CIB Internet Bank, CIB WAP Bank, a mobilCIB, valmint a CIB Üzleti Terminál és Soft Business Terminal átmenetileg nem lesz elérhető.

Csütörtök este fél 9 és péntek reggel 8 óra között az elektronikus csatonákon a Betét funkciók szünetelnek.

Pénteken hajnali 5 és 6 óra között nem fognak üzemelni a CIB automaták, a bank által kibocsátott bankkártyák pedig nem lesznek használhatóak, vagyis az említett időszakban velük a vásárlás és a készpénzfelvétel kapcsán is fennakadások lehetnek.

Alapjaiban változik a CIB októbertől: beolvadás, átalakítás

A CIB24 szolgáltatás a kártyatiltás és az általános információnyújtás kivételével átmenetileg nem lesz elérhető.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Robbanás előtt az euró? Megnyírbálták a kamatokat a bankok

Hitelkamatot vágott az Erste! Örülhetnek a forintadósok

Címkék: