K&H: sokoldalú számlavezetési csomagok

Pénzcentrum2009. augusztus 11. 11:32

Két új számlacsomaggal jelentkezik a K&H augusztus 3-tól. A K&H zéró számlacsomag akár 0 forintos havidíjat, magas látra szóló kamatozást és ingyenes szolgáltatások széles körét kínálja ügyfeleinek, míg a K&H kamat plusz számlacsomag a banknál hitellel rendelkező ügyfelek számára lehet jó választás.

K&H zéró számlacsomag

A K&H zéró számlacsomag havidíja 0 forint, amennyiben havi egyösszegű 150 ezer forintos utalás érkezik a számlára, egyébként a számlavezetés díja 599 Ft. A csomag hasznos lehet mindazok számára, akik rendszeresen bankolnak, és fontosnak tartják az alacsony banki költségeket, a kényelmes és gyors ügyintézést, akár elektronikusan is. A magas, (MNB alapkamat -3,5%) látra szóló kamatot havi 300 ezer forintos átlagegyenleg esetén kapják meg az ügyfelek, lekötés nélkül .

K&H kamat plusz számlacsomag

A K&H kamat plusz számlacsomag szintén rendkívül kedvező, magas látra szóló kamatot biztosít lekötés nélkül (MNB alapkamat -3,5%), amennyiben az ügyfél már rendelkezik fedezetlen személyi kölcsönnel, és/vagy bármilyen jelzálogkölcsönnel. Azoknak az ügyfeleknek érdemes a csomagot igénybe venni, akik csak törlesztésre használják számlájukat, vagy technikai törlesztő számlával rendelkeznek, és a jobb kondíciók eléréséért a K&H Bankot választják elsődleges bankjuknak. A pénzintézet lehetőséget biztosít a hitellel rendelkező ügyfeleknek arra is, hogy a jelenlegi számlájukat szerződésmódosítás nélkül cseréljék az új számlacsomagra.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Mindkét számlacsomaggal ingyenes szolgáltatások széles körét vehetik igénybe az ügyfelek, például a havidíjmentes K&H e-bank szolgáltatást, vagy az ingyenes elektronikus bankkártya és csoportos beszedési megbízásokat. Mindkét csomaghoz jár ingyenes élet- és baleset-biztosítás is. Mindezek mellett a zéró számlacsomag esetében havonta az első négy bankkártyás forint készpénzfelvétel K&H bankautomatából ingyenes, éves díjmentes az e-bank azonosító kártya, havidíjmentes a lakossági mobilinfó, valamint valamennyi K&H e-bankon keresztül indított belföldi utalás ingyenes, bankon belülre és kívülre egyaránt.

Címkék: