CIB ügyfelek figyelem! Hétfőn rendszerkarbantartás

Pénzcentrum2009. június 21. 16:02

A CIB Bank ezúton hívja fel a tisztelt ügyfelek figyelmét, hogy a hétfői napon rendszerkarbantartás miatt bizonyos szolgáltatások átmenetileg csak korlátozottan lesznek elérhetők.

A CIB Bank közleménye:

"Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2009. június 22-én (hétfőn) este 20:00-20:30 között a CIB Bank elektronikus csatornáinak (CIB Internet Bank, CIB WAP Bank, mobilCIB, Soft Business Terminal, Üzleti Terminál, internetes kártyaelfogadás, eBroker, www.ebroker.hu, www.cib.hu) rendszerkarbantartása miatt rendszerlassulás, illetve kiesés várható.

Az esetlegesen előforduló kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük.

CIB Bank Zrt."

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Korábban: Mit csinált a CIB? Neked jött SMS?

Címkék: