Holland idénymunka magyaroknak: 3 hónap alatt rommá keresheted magad

Pénzcentrum2019. március 5. 10:58

Majd minden negyedik magyar szívesen menne külföldre dolgozni hosszabb vagy rövidebb időre. A Pénzcentrum most egy rövidtávú hollandiai munkalehetőséget szúrt ki, ami alatt bruttó 1 millió 400 ezer forintot is megkereshetsz, és még a szállás miatt sem kell aggódnod. A munka ugyan nem túl kreatív, de cserébe anny epret ehetsz, amennyi csak belédfér.

Egy kutatás szerint a magyarok 35 százaléka menne külföldre dolgozni, ugyanez a mutató a 20 év alatti fiataloknál 66 százalék. Leginkább a magasabb fizetés és a szakmai fejlődés lehetősége, valamint a kaland miatt indulnak útra honfitársaink rövidebb vagy hosszabb időre.

Ma már nem kell tartósan kiköltöznöd külföldre ahhoz, hogy rendezd a pénzügyeidet és megszedd magad, hiszen a tavaszi szezon közeledtével egyre több mezőgazdasági idénymunkára keresnek magyarokat Nyugat-Európába. A Külföldi-állás blogon szúrtuk az alábbi munkalehetőséget is:

a hollandiai Altforst nevű apró település üvegházaiba keresnek eperszedőket március 20-tól május végéig.

Szakképesítésre nincs szükség, de előny, ha betakarítási munkatapasztalatod azért van, emellett minimális angoltudásra is szükség lehet az utasítások megértéséhez.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Óránként bruttó 9,82 eurót lehet keresni ezzel a munkával, hetente 45-50 órát kell dolgozni a hét hat napján. Viszont a szállás helyben biztosított 2-3 ágyas szobákban, ennek költsége 49 euró/hét rezsivel együtt.

Ha 50 órás munkaidővel számolunk, akkor havonta 1964 eurót lehet keresni ezzel a munkával, ha ebből levonjuk a 196 eurónyi szállásdíjat, akkor 1768 euró maradhat meg tisztán, ami mai középárfolyamon számolva 556 920 forint. Két és fél hónap alatt tehát 1 392 300 forintot gyűjthetsz össze nem túl megerőltető, de monoton fizikai munkába

Címkék:
hrcentrum, eper, munka, külföldi munka, hollandia, eperszedés,