Kiderült: ennyit lehet keresni a Subway üzletvezetőjeként Budapesten

Pénzcentrum2018. október 31. 14:32

Óriási a munkaerőhiány, a legtöbb cég ezért már a hirdetésben is próbálja hangsúlyozni, miért éri meg náluk dolgozni. Az Allee Bevásárlóközpontban működő Subway gyorsétterembe keresnek üzletvezetőt. A társalgási szintű angol nyelvtudás és középvezetőként szerzett 1-2 év tapasztalat elengedhetetlen, cserébe rugalmas munkaidő beosztást, személyi étkezést és versenyképes fizetést ígérnek. De vajon mit takar a versenyképes fizetés


Október közepén számoltunk be arról, hogy pultost keresnek az Allee Bevásárlóközpontban működő Subway gyorsétterembe. A hirdetésben azt írták, tapasztalat nem szükséges, ápolt megjelenés, a jó kommunikációs készség, a vendégorientáltság elengedhetetlen. A fizetés havi nettó 220 ezer forint, emellett vannak béren kívül juttatások (ezeket nem részletezik a hirdetésben).

Most a Jófogáson szúrta ki a Pénzcentrum, hogy ugyanebbe az üzletbe üzletvezetőt keresnek. A leendő középvezetőnek 1-2 éves tapasztalattal kell rendelkeznie, és a társalgási szintű angol nyelvtudás is elengedhetetlen, ahogy az empátia és a jó szervezőkészség is.

Nagyjából heti 45 óra munkával havonta nettó 300 ezer forintot lehet keresni, rugalmas a munkaidő beosztás, és vannak béren kívüli juttatások.

Mi kell a dolgozóknak?

A HR szakemberekszerint a munkavállalók számára fontos az elismerés és megbecsültség. A HR-Evolution több mint 5000 fő megkérdezésével végzett reprezentatív fluktuáció kutatásából kiderül, a megkérdezettek 56 százaléka úgy vélekedett, a felmondás első számú oka az embertelen bánásmód és körülmények lennének, 44 százaléknyian a rossz munkahelyi légkör miatt váltana.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A kutatás szerint egy munkahely legjelentősebb megtartó ereje a jó munkahelyi légkör. Jelentősebb, mint a pénz. A megkérdezettek 67 százaléka szerint például ez a legfontosabb. Ha ez adott, még jobb feltételekért sem váltanak munkahelyet.

Címkék:
hrcentrum, karrier, fizetés, munka, állás, gyorsétterem, szendvics,