Ez komoly? Tényleg ennyit keresett Ördög Nóra az RTL-nél?

Pénzcentrum2014. július 13. 13:01

Lapinformációk szerint mesés fizetést hagyott maga mögött az RTL Klubnál Ördög Nóra.

A Blikk információi szerint a napokban a TV2-höz igazolt tévés az RTL Klub azon szűk körű műsorvezetői csapatának a tagja volt, akik akkor is szép summát kaptak havonta, ha egyáltalán nem dolgoztak. A csatorna által jóváhagyott reklámbevételeivel közel kétmillió forintot kaszált minden hónapban!

Sőt, nemcsak busásan megfizették, de hagyták pluszpénzt is keresni. Szó nélkül engedélyezte neki a csatorna vezetése többek között azt is, hogy az egyik nagy üzlethálózat reklámarca legyen.


Diploma sem kell a magyar álomfizetéshez: havi másfélmillió érettségivel

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

De nem csak a sztároknak adatik meg, hogy milliós fizetést vigyenek haza hó végén. Számos olyan szakma van, ahol ehhez hasonlóan egyetemi végzettség nélkül kereshetünk akár másfél millió forintot. Akár egy érettségivel, vagy egy rövid OKJ-s képzéssel is megcsíphetünk olyan állást, amivel bőven átlag feletti fizetést kaphatunk (amely 2013-ban 230 ezer forint volt, jelenleg pedig 236 ezer forint). Például a rendezvényszervezőknek, a jogi asszisztenseknek, a rendszergazdáknak vagy a mozdonyvezetőknek mind több százezer forintos fizetése van.

Címkék:
karrier, fizetés, celeb, munka, sztár,