Ez komoly? Tényleg ennyit keresnek Bódi Gusztiék?

Pénzcentrum2014. május 25. 13:03

Szépen keresnek a mulatós zene sztárjai. Az egyik legdrágább produkciót Bódi Gusztiék jelentik.

A magyar mulatós zene képviselői talán a legtöbb felkéréssel büszkélkedhetnek, míg egy popelőadó hetente egyszer-kétszer, addig egy mulatós naponta többször is haknizik, így havi három-négymilliót is megkeresnek - írja a Blikk.

Nem véletlen, hogy a falunapokon a meghívott előadók többsége mulatószenész. Persze lehet, hogy nem az est főprodukciójaként lépnek színpadra, és többségében zenekar nélkül, félplaybackkel, de anyagilag igencsak kifizetődő a félórás fellépés.

A lap szerint a mulatós sztárok havonta minimum 15-20 fellépést tudhatnak magukénak. A Bódi család, Margó és Guszti gázsija az egyik legmagasabb: Bódi Guszti és a Fekete Szemek képes egész estés koncertjével egy sátrat megtölteni, az együttest 295 ezer forintért lehet megrendelni.

Bódi Gusztiék korábbi koncertje - népes közönség előtt játszanak:


Félmilliós havi fizetés: ők viszik haza a legtöbb pénzt

Az év első három hónapjában átlagosan 1,8 százalékkal emelkedtek a bruttó átlagkeresetek a nemzetgazdaságban. A bruttó átlagkereset a nemzetgazdaságban az első negyedévben 230 ezer forint volt, a versenyszférában 246 ezer forint. Ugyanakkor a pénzügyi, gyógyszergyártási és az információs, kommunikációs szférában dolgozók az átlagfizetés több mint dupláját keresik havonta.

Bővebben a témáról: KATTINTS!

Címkék:
karrier, fizetés, celeb, sztár,