Külföldre kényszerül a legendás magyar énekes: "Drámai fordulat"

Pénzcentrum2013. április 1. 13:03

Orbán Józsi harminc éve játékfüggő, ezért számára a közelmúlt leglesújtóbb híre volt, hogy az új törvények szerint többé nem nyerőgépezhet itthon. Az énekes most külföldön játszik.

"Drámai fordulat, hogy az egész országban megszüntették a nyerőgépeket. Nem vagyok gazdag ember, mindig minimális tétekkel játszom" - mondta el a Borsnak a 100 Folk Celsius énekese.

Orbán Józsi számára csak a miliőről szól az egész, mivel a játék abszolút kikapcsolja őt. "Megiszunk egy-két sört, megosztjuk egymással a sikereinket, kudarcainkat, és ez nagyon jó dolog" - sírta vissza a közelmúlt emlékeit a zenész.

Több évtizednyi pénzdobálás után Orbán már képtelen meglenni nyerőgépek nélkül, képes a fél világot átutazni, hogy hódoljon játékszenvedélyének. "Mindig kihasználom, amikor a zenekarral külföldön koncertezünk, illetve egy barátommal külön is kiugrunk egyszer-kétszer játszani Bécsújhelyre vagy Szlovákiába. Erre rá kell készülni, mert útiköltségre, szállodaszobára is kell költeni" -tette hozzá.



Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Októbertől nem játszhatunk

Október közepétől hatályos a játéktermeket, a nyerőgépek üzemeltetését és az e-kaszinókat betiltó szabályozás, a szerencsejátékról szóló törvény módosítása miatt.

A hatályos törvény szerint pénznyerő automatákat ezentúl kizárólag játékkaszinókban lehet üzemeltetni, a korábban kiállított játékterem-engedélyek, valamint a pénznyerő automata üzemeltetésére jogosító engedélyek is hatályukat vesztették.

Címkék:
vásárlás, karrier, lottó, szerencsejáték,