A legnépszerűbb munkahelyek Magyarországon: itt a lista!

Pénzcentrum2012. október 23. 13:01

Idén a kisvállalkozások közül a Kecskeméti Termostar, a közepes méretűek közül az FGSZ Földgázszállító, a nagyvállalatok közül pedig a Provident lett a legjobb munkahely Magyarországon.

Magyarországon jelenleg a kisvállalkozások (250 fő alatt) közül a Kecskeméti Termostar Hőszolgáltató Kft.-nél, a közepes méretű cégek (250−1000 fő) közül az FGSZ Földgázszállító Zrt.-nél, míg a nagyvállalatok (ezer fő fölött) közül a Provident Pénzügyi Zrt.-nél a legjobb dolgozni − derül ki az Aon Hewitt Legjobb munkahely felmérésének 2012-es végeredményéből.

A három második helyezett a Mars Magyarország Értékesítő Bt., a Microsoft Magyarország Kft., valamint a Magyar Telekom Nyrt lett, míg a cégméret szerinti listán a harmadik helyet érte el a Mansion Danube Hungary Kft. (InterContinental Budapest), a Novartis Hungária Kft., valamint az Ericsson Magyarország Kommunikációs Rendszerek Kft.

A tanácsadó cég idén két iparági győztes hirdetett ki: a termelés és gyártás területén a Mars Magyarország Kisállateledel-gyártó Kft.-t, míg az IT/telekommunikáció szegmensben a Microsoft Magyarország Kft.-t.

 

Címkék:
novartis,