Ezreknek ad munkát a KÖKI Terminál

Pénzcentrum2011. július 12. 10:02

Állásbörzét szervez szerdán a Kispesti Művelődési Házban a KÖKI Terminál bevásárlóközpont a kispesti önkormányzat és a Munkaügyi Központ támogatásával. A szeptember végén megnyíló plázában mintegy 1500 munkahely létesül.

A főváros legújabb bevásárló- és üzletközpontja elsősorban a XIX. kerületből várja a munkavállalókat, de a szomszédos kerületekből, a főváros más részeiből, sőt az agglomerációs övezetekből érkezők is pályázhatnak - írja a Napi Gazdaság. Kereskedelmi munkatársaknak, betanított munkásoknak, szakképzettséggel rendelkezőknek és vezetőknek is hirdetnek meg állásokat a július 13-án 10-kor a Kispesti Művelődési Házba szervezett állásbörzén.

A Tesco például összesen 176 munkahelyet hoz létre, ebből mintegy 90 dolgozót kívánnak az állásbörze keretében kiválasztani. Az áruházlánc hét megváltozott munkaképességű kolléga kiválasztását is tervezi.

A legnagyobb külföldi érdekeltségű cégek mellett a hazai vállalkozók is megjelennek az állásbörzén. Nagy érdeklődésre számíthat például a KACKAC családi szórakoztató központ, amelynek tervezői és üzemeltetői újszerű gyermekfoglalkoztatói koncepciót terveznek megvalósítani.

 

Címkék: