Ez az ország legjobb állása: 232 jelentkező, de csak egy maradhat

Pénzcentrum2011. május 18. 17:32

Összesen 232 jelentkező pályázott az "Ország Legjobb Állása" fantázianevű programra. A Szarvas Város Önkormányzata által meghirdetett pályázat nyertesének, családjával karöltve, egy hónapon keresztül szállodákat és éttermeket kell ingyen tesztelnie.

Az ideális jelentkező, 30 napos, határozott idejű munkaszerződés keretében 2011. augusztusában családjával lehetőséget kap, hogy térítésmentesen kipróbálja, ellenőrizze a Körös-parti város turisztikai látványosságait, szállodáit, éttermeit. És még bruttó 500 ezer forint fizetést is kap. A nyertes elé állított egyetlen követelmény, hogy az élményekről, tapasztalatokról blogbejegyzésekben kell folyamatosan beszámolnia.

Az első fordulóban kiválasztott 232 pályázóra még további két megmérettetés vár. A második körben a tovább jutók írásos feladatokat kapnak, melyeket a megküldéstől számított 15 napon belül kötelesek teljesíteni. (várható határidő: 2011. június 30. )

A Független Hírügynökség megtudta, hogy az ország minden tájáról vannak jelentkezők, főként egy- és többgyermekes családok képviseletében.

A végső kiválasztáson a legjobb pályázatokat beadott, erre legalkalmasabbnak ítélt három pályázó család vesz már csak részt. A családokat július hónapban, előre egyeztetett időben meghívja az Önkormányzat, hogy a független bizottság a családok készségeit, képességeit megismerve dönthessen a győztes pályázók személyéről.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék: