A WC-ben lett milliomos egy férfi, barátnője a hűvös helyett kórházban pihen

Pénzcentrum2011. március 4. 16:02

Egy francia gépen rosszullétet színlelő férfi a WC-ből ásta le magát a csomagtérig, ahonnan 172 ezer eurót (50 millió forint) vett magához -írja a Magyar Online.

Egy nő és egy férfi közösen utazott a Guadeloupe-szigetekről Saint Martinra, amikor is a férfi rosszullétet színlelt és a mellékhelységbe zárkózva hosszasan munkálkodott a raktérben tárolt vagyon megszerzéséért. A kabin falait bontogatta le, míg el nem érte a pénzt tároló táskákat.

Menekülési tervük is a rosszullétre épült, az utastérben pánikoló nő hívatott egy mentőt megérkezésük idejére, amibe már nem szálltak uygan be, mivel csodálatos gyógyulás következett a megérkezésük után. A mentőkocsitól gyorsan távozott is a férfi, így ellenőrzés nélkül tudott eliszkolni.

A gyanú akkor terelődött a párra, amikor a takarítók bankjegyeket találtak a WC kabinjában és ezt jelentették. A férfi ugyan gyorsan tudott távozni a mentők fedezékében, de a nőt sikerült elkapni. A férfit most is keresik. A nő is rosszul lett elfogásakor, most korházban ápolják. Pénzt nem találtak nála.

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék: