A gyógyszeriparból igazolt új kereskedelmi igazgatót a flottakezelő

Pénzcentrum2011. március 2. 10:32

A LeasePlan Hungária Zrt. flottakezelő vállalat kereskedelmi tevékenységének irányítását 2011. márciustól Pesti Tímea, a sok éves kereskedelmi és vállalatvezetői tapasztalatra visszatekintő szakember látja el.

A LeasePlan új kereskedelmi igazgatója legutóbb vásárlás helyi eladásokat támogató marketing kommunikációs megoldások forgalmazásában, azt megelőzően a gyógyszeripari értékesítés területén szerzett többéves tapasztalatot. A svéd HL Display Hungary munkáját ügyvezető igazgatóként egy évtizeden keresztül irányította, miközben a skandináv vállalatcsoport közép-kelet európai regionális értékesítéséért is felelős volt. Az általa felállított költségkímélő működési struktúrának köszönhetően a hozzá tartozó öt ország mindegyike várakozáson felüli értékesítési eredménnyel büszkélkedhetett. Ezt megelőzően a világ egyik vezető gyógyszervállalatánál, a Novartis Hungáriánál volt ügyfélszolgálati és kereskedelmi vezető.


Pesti Tímea

Az angolul folyékonyan beszélő hölgy 2007-től kezdve két éven át elnöki pozíciót töltött be a non-profit szakmai szervezetként működő POPAI Magyarországnál (Point of Purchase Advertising International - amerikai székhelyű, világméretű non-profit társaság). Tímea a szervezet egyik magyarországi alapítója is egyben, aki szabadidejében is aktív életet él, családjával sokat kirándul, teniszezik és síel.

"A jelenlegi gazdasági körülmények között különösen fontos, hogy egy vállalat kereskedelmi stratégiája egzakt, végrehajtható és sikert garantáló intézkedéseket tartalmazzon. Úgy gondolom a LeasePlan szolgáltatásaira és stabil nemzetközi hátterére alapozva egységes, vevő centrikus kereskedelmi stratégiával, innovatív kereskedelmi és marketing programokkal a piac általános trendjén túlmutató üzleti növekedést érhetünk el a jövőben" - mondta el az új kereskedelmi igazgató.

 

Címkék:
novartis,