Vezetőváltás a barkácsmultinál

Pénzcentrum2011. január 3. 11:02

Schlemmer Zoltánt, a korábbi értékesítési igazgatót nevezték ki a Praktiker Kft. ügyvezető igazgatójának. Karl-Heinz Keth tizenkét év után távozik a pozícióból - tájékoztatta lapunkat az áruházlánc.


A Praktiker Kft. ügyvezető igazgatói pozícióját a 44 éves Schlemmer Zoltán (44), a Praktiker Kft. korábbi értékesítési igazgatója veszi át. Schlemmer Zoltán 1996 májusa óta dolgozik a Praktikernél, részt vett a Praktiker hazai piacnyitásában, az első években értékesítési vezető volt, az utóbbi években értékesítési igazgatóként dolgozott. 2008 januárjától 18 hónapon keresztül a törökországi Praktiker leányvállalat értékesítési igazgatójaként tevékenykedett, ahol nemzetközi tapasztalatokra is szert tett.


Schlemmer Zoltán

A vezetőváltással immár Magyarországon is helyi country menedzser irányítja a Praktiker leányvállalatát, miután távozott a Praktiker Építési- és Barkácspiacok Magyarország Kft. ügyvezetői igazgatói posztjáról tizenkét év után Karl-Heinz Keth, aki a Praktiker egyik stratégiai pozíciójában folytatja pályafutását. Keth a Baumarkt Holding GmbH ügyvezető igazgatójaként felelős lesz a bolgár, a luxemburgi, a romániai és a magyarországi Praktiker leányvállalatokért.

 

Címkék: