Bicskanyitogató gyesplasztika! Segélyből szilikonmell

Pénzcentrum2010. október 6. 16:42

Botrányos történetről számolt be a napokban a brit sajtó. Miközben egyre több család kerül utcára eladósodásuk miatt, egy családi pótlékból élő nő, aki soha, egyetlen napot sem dolgozott az adófizetők pénzéből nagyobbíttatta meg melleit 4500 fontért, azaz 1,3 millió forintért.

A Closer magazin beszámolója szerint a 32 éves Kelly Marshall -akinek 5 gyermeke van 4 apától- gyakorlatilag egyetlen napot sem töltött munkahelyen életében. Őt és családját az adófizetők tartják el, különféle szociális juttatásokat kapnak évi 29 ezer font (9 millió forint) értékben.

 


Kelly már régóta vágyott arra, hogy megnagyobbíttathassa melleit. Nemrég spórolt pénzéből 4500 fontot (1,3 millió forint) költött egy plasztikai műtétre. Így végső soron az adófizetők pénzéből szépülhettek meg keblei. Mint a lapnak elmondta, tudja, hogy sokak szerint nem erre kellene költenie a családi pótlékot, mégis úgy gondolja, megérdemelte ezt a műtétet. Mint mondja, elsősorban azért, mert jó anya.

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


A hölgy továbbra sem tervezi, hogy munkát vállalna. Egyszer ugyan elment egy munkaügyi hivatalba, de gyors fejszámolás után arra jutott, anyagilag sokkal jobban jár, ha nem dolgozik. Gyermekei pedig semmiben sem szenvednek hiányt: lapostévék, videojátékok, laptopok, új ruhák - mindenre futja. A család évente legalább egyszer külföldön nyaral: nemrég például Cipruson és Tenerifén jártak.

Címkék: