Korda után Kardával bővült a celebnyugdíjasok listája

Pénzcentrum2010. augusztus 24. 05:20

Mint arról már korábban is beszámoltunk, egyre több magyar híresség gazdagítja a kisnyugdíjasok táborát. Akad köztük olyan, aki már több mint fél évszázada nem engedi el a mikrofont, és akad olyan is, aki még a kétezres években is próbálkozott a visszatéréssel. Sokan arról panaszkodnak, hogy évtizedes munkásságuk után alig 30-50 ezer forint a havi ellátásuk, ezúttal Karda Beáta árulta el, hogy mekkora nyugdíjat folyósítanak neki.


Forrás: kardabea.hu

A nyugdíjas korú hírességek előtt nemigen marad választás, ha a pihenéssel eltöltött és a haknizással teli ezüstévek között kell választaniuk.

A jellemzően magas életszínvonal fenntartása a jelképes nyugdíjakból nem lehetséges, így maradnak a fellépések a sokadik iksz után is.

Tízezrével utasítják el a nyugdíjkérelmeket! Íme a számok

Karda Beáta a jövő hónapban tölti a 60-at, a havi nyugdíja a saját bevallása szerint 32 895 forint. A művésznő éppen ezért a mai napig vállal fellépéseket legyen szó színpadi rendezvényekről, vagy akár születésnapi bulikról.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A művésznő egy - a Magellánnak adott - interjúban elmondta, hogy ezekkel a fellépésekkel nem keres csillagászati összegeket, hanem az így megkeresett pénzzel egészíti ki a nevetségesen alacsony nyugdíját. Az énekesnő a mai napig több lábon áll, a nyugdíjas éveiben hetente akár több fellépést is elvállal.

Címkék: