Drámai lépésre kényszerül a magyar sztár! Anyagi problémák a háttérben

Pénzcentrum2010. július 26. 04:42

Az anyagi nehézségek a magyar celebeket sem kímélik. A sztárok is szolgáltatnak, az alapvető kérdés, van-e rájuk kereslet vagy sem, beül-e a közönség az előadásukra vagy sem.

Ganxsta Zoleenak például meg kell válnia nyeremény oldtimerétől. Az 1972-es Ford Mustangot tavaly az év sztárpárjaként nyertek meg feleségével, Mónikával a TV2 Mr. és Mrs. című vetélkedőjén. A zenésznek óriási teher kigazdálkodni a fenntartását, így fájó szívvel, de túl kell adnia imádott autóján - értesült a Blikk.

Ráadásul Zolee lakáshitelének a törlesztőrészletei is emelkedtek. Az énekes nem titkolta, hogy komoly anyagi gondokkal küzd, bevételeinek nagy része arra megy el, hogy méltó körülmények között tudhassa szeretteit. A rezsiköltségük is a duplája lett, és a telefonszámlák sem alacsonyak, amelyek Zolee esetében annyit tesznek ki, mint másnak az egyhavi bére.

A sztár együttesével, a Kartellel továbbra is koncertezik, de helyzetét nehezíti, hogy egyre több fellépésüket mondják vissza.

Vezető hírünk: Meghalt a frankhiteles! Adósságot örökölnek tőle pedig volt életbiztosítása

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Egy ilyen különleges autó fenntartása manapság igazán luxusnak számít. Az autópiaci trendek ismeretében azonban Zoleenak számítania kell arra, hogy esetleg csak jóval áron alul tudja értékesíteni a járművet.

Ugyanakkor a celeb példája is azt mutatja, érdemes pénzügyeinkben előre gondolkoznunk. Családunk anyagi biztonsága rendszeres -akár kis összegű- megtakarítással, előtakarékossággal is megvalósítható. A hazai bankok mindegyikénél találhatunk ilyen megoldásokat, amelyeket akár már néhány tízezer forinttól is elkezdhetünk.

Címkék:
mustang,