"Soha nem iszik többé Coca-Colát, miután megnézte ezt a szörnyű videót!"

Pénzcentrum2010. július 16. 11:02

Újfajta adathalász üzenet terjed a Facebook-on: a veszélyes üzenet állítása szerint felfedi az igazságot a Coca-Coláról.

A közösségi oldalon terjedő hivatkozásra kattintva egy szöveg jelenik meg, amely azt mondja, hogy "Én is ahhoz a 98%-hoz tartozom, aki SOHA nem iszik többé Coca-Colát, miután megnézte ezt a SZÖRNYÛ videót".

 


A hivatkozás arra kéri a felhasználót, hogy ossza meg a videót hét másik emberrel. Ez a funkció azonban gyakorlatilag nem működik, így a gyanútlan felhasználó valószínűleg rákattint majd arra a hivatkozásra, amellyel állítólag átugorhatja ezt a részt.

Szoktál neten vásárolni? Erről jobb, ha tudsz! Kattints!

A következő oldalon azonban olyan személyes adatokat kérnek a hackerek, amelyeket semmiképp sem szabad megosztanunk. Szakértők arra figyelmeztetnek, soha, semmilyen körülmények között ne adjunk meg biztonsági adatokat (például bankszámlaszám, PIN-kód, személyi igazolvány száma) közösségi oldalakon.

Hol NE fagyizz idén nyáron: a veszélyes cukrászdák jellemzői - Kattints!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


Címkék: