Csempészárut és hamisítványokat adományoztak az árvízkárosultaknak

Pénzcentrum2010. július 1. 14:32

Több kamionnyi lefoglalt árut adott át a Vám- és Pénzügyőrség négy nagy hazai segélyszervezetnek. A ruházati termékek, elektronikai cikkek és mindennapos használati tárgyak a karitatív szervezeteken keresztül fog az árvízkárosultakhoz eljutni.

A mai napon a Vám- és Pénzügyőrség Vámáruraktárában mintegy 400 köbméter, több mint 85 millió forint értékű, lefoglalt és jogerősen elkobzott ruházati termék, illetve lakásfelszerelési cikk került átadásra a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Karitatív Tanácsának tagszervezetei - a Magyar Vöröskereszt, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Baptista Szeretetszolgálat - részére, a közelmúlt árvizeinek következtében károkat szenvedett személyek megsegítésének céljára.

A jótékony célra felajánlott termékeket Soltész Miklós államtitkár, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Karitatív Tanácsának elnöke vette át Mózs Elek vezérőrnagytól, a Vám- és Pénzügyőrség országos parancsnokhelyettesétől.

Az átadott árucikkek között voltak cipők, papucsok és felsőruházati termékek, illetve késkészletek, háztartási gépek (pl. turmixgép, kenyérpirító), valamint faliórák.

Címkék:
baptista szeretetszolgálat,