Az RTL Klub ex-celebje az APEH célkeresztjében? (Adó)titkos luxusautó!

Pénzcentrum2010. június 2. 16:58

Behajtók kopogtattak a napokban Horváth Éva ajtaján: az RTL Klub nemrég elbocsájtott műsorvezetője át is adott nekik egy sokmilliós fehér sport Mercedest.

Néhány napja behajtók kopogtattak egy ingatlan ajtaján, hogy az APEH megbízásából lefoglaljanak egy méregdrága sportautót. A végrehajtók nagyot néztek, amikor a megadott címen az RTL Klub elbocsájtott műsorvezetője, az egykori szépségkirálynő fogadta őket, aki át is adta a kocsi kulcsait és papírjait -értesült a Napi Ász.


Horváth Éva


A napilap munkatársa megtalálta a telephelyet is, ahol az autócsoda áll, de adótitokra való hivatkozással nem engedték be a szigorúan őrzött lerakatba.

"Az autót valóban ideszállították, de mivel adóügyből kifolyólag tároljuk, nincs lehetőség a megtekintésére. Az is igaz, hogy Horváth Éva adta át a kocsit" - árulta el a telephely egyik alkalmazottja.

Azt nem tudni, hogy a hófehér csodajárgány kinek a tulajdonát képezi, a csinos műsorvezető ráadásul állítja: soha nem hallott a lefoglalt járműről. Ezt annak ellenére mondta, hogy korábban többen is látták, amint azzal közlekedik.

Címkék:
szépségkirálynő, adótitok,