Miss Tesco - képek! A szépségkirálynő vetkőzés helyett inkább a pénztárgépet veri

Pénzcentrum2010. március 1. 18:02

2009-ben az ország legszebb lányának választották, ma a szülővárosában található Tesco áruház egyik pénztárában ücsörög. Laura Patterson, a 20 éves ír szépségkirálynő néhány hónapja még mesés modell-karrierről álmodott, mára azonban visszacsöppent a szürke hétköznapokba.


A 2009-ben Miss Írországnak választott Laura Patterson a korábbi győztesekkel ellentétben néhány hónapnyi szárnypróbálgatás után sem tudta megvetni a lábát a modellszakmában, így kénytelen volt visszatérni a régi munkahelyére. A helyi szupermarket egykori pénztárosát a szépségkirálynő választás után is állományban tartották, fizetés nélküli szabadságon volt, amíg a királynői kötelezettségeinek tett eleget.

A lány a koronázást követően számos felkérésnek tett eleget, a címlapokon szerepelt, de idővel az ilyen jellegű munkák lassan elmaradoztak. A királynő tartalékai fogyatkozni kezdtek, később rájött, hogy nincs más választása, ha nem akar teljesen eladósodni, akkor vissza kell térni a régi munkahelyére.

A királynőválasztás egyik szervezője szerint a sikertelenséghez az is hozzájárult, hogy a lány nem volt hajlandó az ír fővárosba költözni. A szerződése egy évig tiltja ugyan a merészebb fotózásokat, de Laura kijelentette, hogy később szem szeretne ilyen - nagyobb pénzzel kecsegtető - felkéréseknek eleget tenni. Az emberek azt hiszik, hogy a modellek jól keresnek, pedig - ahogy Laura példája is igazolja - ez nem egészen így van. Ő egy fiatal, szorgalmas lány, aki nem tud ölbe tett kézzel ülni és várni a csodát, hanem - ha egyelőre részmunkaidőben is - de visszament a Tescóba dolgozni.

Címkék:
szépségkirálynő,