Letartóztatták! Bilincsben Sz.-né Sz. Eleonóra! - képpel

Pénzcentrum2010. január 9. 14:02

A Pesti Központi Kerületi Bíróság szombat délelőtt egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte Sz.-né Sz. Eleonórát, a BKV volt humánpolitikai igazgatóját - tudta meg az Index.hu.

A szerdán őrizetbe vett volt BKV-s hr-igazgató előzetes letartóztatását különösen nagy kárt okozó csalás és más bűncselekmények miatt indítványozta a Fővárosi Főügyészség.

A letartóztatásra azért van szükség, mert az ügyészség szerint feltételezhető, hogy amennyiben szabadon engednék a gyanúsítottat, a még nem teljesen feltárt ügyeknél megnehezíthetné a bizonyítást.

Rendőrök bilincsben vezetik el a volt hr-igazgatót a Pesti Központi Kerületi Bíróságon tartott tárgyalásról (Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI)

A rendőrök még szerda este vették őrizetbe a közel 100 milliós végkielégítéssel távozó volt hr-igazgatónőt. Az eljárás különösen nagy kárt okozó csalás miatt indult ellene, mint arról korábban beszámoltunk 54 milliót zároltak a BKV-botrányhős számláján.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Vissza a címlapra, ahol megtalálja az APEH vagyonadó-kalkulátorával kapcsolatos friss híreket!

Címkék: