A legendás magyar énekes "megmenekült" a hitelcsapdából

Pénzcentrum2012. szeptember 8. 12:32

Újabb celebritás látszik kitörni a hitelcsapdából, legalábbis a bankok kezéből. Pataki Attila baráti kölcsönből rendezte tartozása egy részét, bár még így is maradt tetemes adósság , ami a vállát nyomja. Az adakozó barát feltételeiről nem sokat tudunk, de feltételezésünk szerint a teljes tartozás törlesztése így sem lehet kisebb teher az EDDA énekesének.

Keveset tudunk Pataky Attila hiteléről, de a Hot! magazin szerint az énekesnek nagy összeget kellett előtörlesztenie ahhoz, hogy forintosítsa a bank a svájci frank alapú tartozását. Eredetileg 45 milliós hitele az évek folyamán 50 millióra módosult, most a baráti kölcsönből 15 milliót törlesztett Pataky és forintra váltotta a megmaradt 35 milliós adósságot.

"Hatalmas szerencsém volt, segített egy jólelkű tehetős barátom. Adott pénzt, így az előtörlesztés után az utolsó pillanatban át tudtam váltani forintalapúra a hitelt. De még így is van harmincmillió tartozásom - sóhajtott. - Annyival jobb a helyzet, hogy 490 ezerről lement 360 ezerre a havi törlesztőrészletem" - idéz a Blikk.

Újabb hiresség látszik kitörni a hitelcsapdából, legalábbis a bankok kezéből. Pataki Attila baráti kölcsönből rendezte tartozása egy részét, bár még így is maradt tetemes adósság , ami a vállát nyomja. Az adakozó barát feltételeiről nem sokat tudunk, de feltételezésünk szerint a teljes tartozás törlesztése így sem lehet kisebb teher az EDDA énekesének.

Címkék: