Bedőlt hiteles vagy? Ezen a telefonszámon segítséget kaphatsz

Pénzcentrum2011. december 15. 12:31

A mai naptól működik a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. információs telefonvonala. A helyi tarifával hívható kék számon a törvényben megszabott jogosultsági feltételekről kaphatnak általános tájékoztatást az érdeklődők.

Az Országgyűlés a napokban fogadta el a Hitelszerződésből eredő kötelezettségeiknek eleget tenni nem tudó természetes személyek lakhatásának biztosításáról szóló törvényt, így minden feltétel ismertté vált. Mint ahogy arról korábban a Pénzcentrum.hu is beszámolt a NET program azokon a leginkább rászorult hiteladósokon segít, akiknek a szerződését a hitelező bank már felmondta, és ingatlanuk a kényszerértékesítésre kijelölt ingatlanok közé került.

Cikkünk a témában:"Fontos levelet hoz a postás a lakáshiteleseknek januárban"

A Nemzeti Eszközkezelő Zrt. 2011. december 15-től információs kék számon érhető el, amelyen az Eszközkezelő munkatársai munkanapokon 8.00 és 18.00 óra között válaszolnak a jelzáloghitel-törlesztés miatt nehéz helyzetbe került hiteladósok jogosultsági feltételekkel kapcsolatos kérdéseire. Az érdeklődők a programról általános tájékoztatást a helyi tarifával hívható 06-40-100-444 -es kék számon kaphatnak.

 

Címkék: