Erste Joker : pénzt kapsz vásárlásod után

Pénzcentrum2011. február 22. 11:02

Új vásárlás visszatérítési hitelkártya programot indít február 21-től az Erste Bank Hungary Zrt. Az Erste Joker Hitelkártya szolgáltatás keretében a bank a hitelkártyájával történő vásárlások után jóváírja az ügyfelek számláján a költés egy meghatározott részét. A hitelkártya teljes mértékben testre szabható, hiszen a tulajdonos választhatja meg a kártya dizánját és ő maga döntheti el, hogy mely üzletcsoportokban kívánja igénybe venni a kártya által kínált kedvezményeket - tájékoztatta a Pénzcentrum.hu-t az Erste Bank.

Az Erste Joker Hitelkártyával végrehajtott vásárlások után a vásárlások értékének 1 százalékát visszaadja a bank a kártyatulajdonosnak, sőt bizonyos esetben ez 4 százalék jóváírás is lehet az ügyfelek számláján, ha bizonyos, általa választott üzletkategóriákban használja kártyáját a tulajdonosa.

A kártya birtokosa azon területeken tud megtakarítani, melyekre a legtöbbet áldoz. Az új hitelkártya programmal ugyanis a kártyabirtokos által választott három üzletkategóriához tartozó üzletekben az Erste Joker Hitelkártyával végrehajtott vásárlásai 4 százalékát téríti vissza a bank.

A preferált kategóriákat nyolc kategória közül választhatja ki az ügyfél ízlésének és vásárlási szokásainak megfelelően: benzinkút, divat, otthon, barkács-kert, elektronikai áruház, utazás, szépségápolás-egészség, szórakozás. A benzinkút kategória választása esetén maximum havi 30 ezer forintos vásárlási összeg után jár visszatérítés,, a választott kategóriák pedig félévente módosíthatóak.

A kiválasztott kategóriákban vásárolt termékek után járó visszatérítésen túl, a bank minden egyéb Erste Joker Hitelkártyás vásárlás után visszatéríti a vásárlás értékének egy százalékát. A hitelkártya által nyújtott kedvezmény így a mindennapi vásárlásoknál éppúgy igénybe vehető, mint nagyobb összegű kiadások fedezésekor. Az új szolgáltatást világszerte használhatják a bank ügyfelei, hiszen a hitelkerethez a világ bármely pontján használható dombornyomott Visa Classic kártya kapcsolódik, a visszatérítés így belföldi és külföldi vásárlás után is jár.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A hitelkártyával az OMV benzinkútjain még nagyobb kedvezmény érhető el: amennyiben az ügyfél a benzinkút üzletkategóriát választja, az OMV töltőállomásain a visszatérítési bónuszon felül további 1 százalék visszatérítési prémiumot kap, így vásárlása összegének 5 százalékát téríti vissza a bank.

 

Címkék: