Bedőlt a csődceleb frankhitele! Az ingóság után a házat is viszik?

Pénzcentrum2011. január 10. 05:20

Az ingóságok után veszélybe került Zalatnay Cini otthona is, mivel a hitelező bank felmondta az énekeső 21 éves lányának, Nikinek a nevére felvett svájci frank alapú jelzáloghitel szerződést. Az énekesnő mindent elkövet, hogy megóvja a családi fészket.

Zalatnay Sarolta lányát, az 1989-ben született Benedek Sarolta Nikolettet is utolérte a válság óta oly sokakat fenyegető hitelcsőd szele. Bár az énekesnő nem szívesen beszél a kialakult helyzetről, annyit elárult: valóban megoldásokat keresnek lányával, hogy megpróbálják rendezni a házat terhelő megcsúszott hitelt.

"A házat, amiben élünk, Niki vásárolta hitelből, de persze közösen fedeztük a részletek fizetését. Amióta azonban ismét betegeskedem, kevesebb a bevételem, mint korábban. Így bár mindent megtettünk, előfordult, hogy nem tudtuk időben kifizetni a svájci frank alapú kölcsön egyes részleteit. Felszólítás már érkezett, és a bank gyakorlatilag felmondta a szerződésünket. Most megoldást keresünk arra, hogy ne veszítsük el a házunkat" - mondta el a Napi Ásznak Zalatnay Sarolta.

Hol jár az eszem (csak a frankot figyelem?)



Korábban: Dráma! Mindenét bukhatja a magyar csődceleb

Címkék: