Akadozott az OTP rendszere Budán

Pénzcentrum2010. december 10. 13:26

A Pénzcentrum.hu információi szerint péntek délben Budapest több pontján is akadozott az OTP bankfiókok szolgáltatása, mivel problémák jelentkeztek az informatikai hálózatban.

Az OTP Bank 15 órakor az alábbi tájékoztatást juttatta el szerkesztőségünkbe:

"A főváros III. kerületében pénteken az OTP Bankot is érintő telekommunikációs probléma történt, amely a kerületben átmenetileg nehezítette az ügyfélkiszolgálást. A bank telekommunikációs szolgáltató partnere a hibát kijavította, a hitelintézet fióki és elektronikus szolgáltatásai teljes körűen működnek.

Az OTP Bank az érintett ügyfeleitől elnézést kér." 

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Mint arról beszámoltunk, péntek délben több budapesti bankfiókban elérhetetlennek bizonyultak bizonyos szolgáltatások.  Olvasóink ugyanakkor azt is jelezték, hogy probléma merült fel az OTPdirekt szolgáltatásokban is, ezt azonban nem erősítette meg a pénzintézet.

Címkék: