Ingyen hitelkiváltás! Euróba menekülhet a frankadós (x)

Pénzcentrum2010. október 17. 17:02

A közhiedelemmel ellentétben nem szűnt meg teljesen a devizahitelezés Magyarországon, hitelkiváltás esetén továbbra is lehet deviza alapon hitelezni. Az UCB Ingatlanhitel Zrt. most megkönnyíti a műveletet és minden az új hiteligényléshez tartozó díjat elenged, illetve visszatérít.

A hitelkiváltási akció az október elsejétől befogadott kérelmekre vonatkozik. Az akció keretében minden - az új hitelkérelemhez kapcsolódó - díjat elengednek, illetve visszafizetnek az ügyfeleknek, így csak a másik bank költségeit kell megfizetnie, az UCB Ingatlanhitel Zrt.-nél az új hitel igénylése díjmentessé válik!

Így szabadulhatsz meg rossz hiteledtől: a szakértő válaszol - Kattints!

Az UCB kifizeti az ügyfél helyett a Takarnet lekérdezés díját minden ingatlanra vonatkozóan. Amennyiben a Takarnet-ben nincs térképmásolat, ők hozzák ki a Földhivatalból a térképmásolatot, így ez teljesen ingyenes lesz az igénylő számára. Az értékbecslés díját minden ingatlanra vonatkozóan és a közjegyzői díjat maximum 50 ezer forintig visszafizetik és elengedik a hitelfolyósítás díját. A földhivatali jelzálogjog bejegyzések, illetve a kiváltandó kölcsönhöz kapcsolódó törlés díját az UCB fizeti az ügyfél helyett.

Érdemes lehet euróra váltani a meglévő kedvezőtlen devizahiteleket, mivel ennek köszönhetően alacsonyabbak lesznek a havi törlesztőrészletek, ráadásul kiszámíthatóbbá válik a törlesztés, mert forintban fix részletet kell fizetni.

Címkék: