Újdonság a láthatáron: jön a ZUNO BANK

Pénzcentrum2010. június 2. 15:32

A ZUNO BANK nevet választotta korábban már beharangozott direktbankjának a Raiffeisen International. Az ügyfeleit elsősorban a világhálón keresztül megszólító bank Szlovákiában indul el idén év végéig - közölte szerdán a Raiffeisen International.

A teljes közép- és kelet-európai régióban működne a ZUNO BANK, elsőként Szlovákiában. Herbert Stepic, a Raiffeisen International vezérigazgatója szerint új és "nagyon modern" banki szolgáltatásokat fog nyújtani a csoport legújabb tagja a lakossági ügyfelek számára. A ZUNO márkanév egyúttal új vizuális megjelenést is magával hoz majd, a brit Brand Unionnal zajló együttműködés eredményeként.

A ZUNO otthona az internet lesz - állítja Hámori András, a ZUNO BANK vezérigazgatója. Terry Tyrrell, a Brand Union vezérigazgatója szerint izgalmas kihívás volt egy olyan új brand létrehozása, mely egyedi és egyúttal megjegyezhető is. Az innovációra fogékony, újfajta igényekkel rendelkező és elsősorban fiatal, városi környezetben élő ügyfeleket kezdetben betéti jellegű termékekkel akarják magukhoz vonzani.

A magyarországi elindulás időzítéséről egyelőre nem szól a közlemény, ám az európai jogszabályoknak megfelelően várhatóan nem igényel majd bonyolult felügyeleti eljárást.

Címkék: