NYET-bank! A szőke RTL-celeb a sok sárga csekkel szívatta meg magát

Pénzcentrum2010. január 28. 03:55

Hiába a netbank adta lehetőségek vagy a limitálható csoportos beszedési megbízások, az RTL Klub korábbi sztárja 2010-ben sárga csekkek miatt akarja szálanként kitépni a haját. Béres Anettnek, a Való Világ korábbi szereplőjének előbb a kábelszolgáltatóval gyűlt meg a baja,  egy régebbi parkolási bírság befizetésének elmulasztása miatt pedig egy behajtó cég keresi.

Az RTL Klub ex-sztárjának nem igazán jöttek össze a pénzügyi dolgai az elmúlt időszakban. Nem elég, hogy tavaly összetört az autója (bár a vétkes sofőr biztosítója fizetett, Anettnek nem hiányzott a papírmunka), mostanában pedig sorra kapja a fizetési felszólításokat. Béres Anett a tabutv.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy kábeltévé szolgáltatójával és egy parkolási társasággal is viaskodik.


Béres Anettnek súlyos tízezrekbe került a pénzügyi tudatosság hiánya

Elmondása szerint a kábeltévések 70 000 forintot követeltek rajta, pedig ő minden hónapban befizette a csekkeket. Igazolni sajnos nem tudta, mert olyan jól eltette a szelvényeket, hogy sehol nem találja őket.

Mennyivel egyszerűbb dolga lett volna a bizonyítás során, ha aláír egy limitált csoportos beszedési megbízást, vagy netbankon keresztül átutalással teljesíti a fizetési kötelezettségét.

Hat éve húzódó parkolási vétségei miatt már egy behajtó cégnél landolt az ügye, a büntetésből előbb 35 000 forint lett, mára viszont már 80 000 forintra rúg a tartozása. Elmondása szerint százezreket csinálnak a semmiből, bár mennyivel egyszerűbb lett volna annak idején egy kis aprót dobni az automatába.

Címkék: