Július 31-ig tart az OTP folyószámlahitel akció!

Pénzcentrum2009. június 17. 16:58

Akciót hirdetett az OTP Bank a Lakossági Forint Folyószámlával és a Tempó számlacsomaggal, illetve három hónapos jövedelem átutalással rendelkező ügyfelei részére. Aki még nem rendelkezik folyószámlahitellel és július 31-ig benyújtja a kérelmét, annak a bank elengedi a keretbeállítási jutalékot.

Az akcióban részt vesz minden Lakossági forint folyószámla és Tempó Számlacsomag tulajdonos, akinek legalább három hónapja érkezik jövedelem a számlájára és nem rendelkezik még hitelkerettel.

A rendszeres jóváírás fedezete mellett nyújtott folyószámlahitel minimum összege a fenti számlacsomagok esetében 30 ezer forint, de az átlagjövedelem háromszorosa (legfeljebb 800 ezer forint) is igényelhető.

Kérésre a hitelkeretet az üzletszabályzatban meghatározott feltételek teljesülése esetén automatikusan, hitelbírálati díj felszámítása nélkül megemelik.

Ha az igénylőnek minimum három hónapja érkezik jövedelem átutalás a számlájára, akkor már az igénylés napján is hozzájuthat a hitelkerethez. A hitelkeret szerződés megkötése után, a szerződési feltételek teljesülése esetén az igénylő bármikor, külön kérés és engedélyezés nélkül használhatja fel hitelkeretét, akár bankkártyájával fizet, készpénzt vesz fel, utal vagy szolgáltatói díjait egyenlít ki.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Folyószámlahitelt a bankszámlájára érkező jóváírások automatikusan törlesztik, a visszafizetett összeg újra felhasználható. A hitelhez automatikus kiegészítő haláleseti kockázati biztosítás tartozik, amely a kölcsönt felvevő halála esetén az igénybe vett Folyószámlahitel és hiteldíja visszafizetésére nyújt fedezetet.

Az OTP Magánnyugdíjpénztár, az Önkéntes Nyugdíjpénztár, illetve az OTP Egészségpénztár tagjai további 1,5 % kamatkedvezményben részesülnek. Az igényléseket az OTP Bank fiókjaiban, az OTPdirekt telefonos szolgáltatás munkatársainál vagy az OTPdirekt internetes szolgáltatáson keresztül lehet megtenni.

Címkék: