Még mindig vannak fennakadások a magyar gigabanknál: sokan nem férnek hozzá a számláikhoz

Pénzcentrum2023. október 3. 15:46

Elvileg újra zökkenésmentesen működnie kellene az MBH Bank mobilos felületének, a gyakorlatban azonban mást tapasztalnak egyes felhasználók. A bank 5 napos leállása/átalakítása ugyanis a mai napon ért véget, de sokan mégsem tudnak még hozzáférni a fiókjukhoz a különböző elektronikus csatornákon. A Bank tájékoztatása szerint az átállás sikerrel zárult, rendszereik azonban túlterheltek, ezért tapasztalhatanak egyes ügyfelek fennakadásokat.

Mint ahogy azt mi is megírtuk, az MBH Bank 5 napos leállást jelentett be, ami a mai napig (október 3.) 12 óráig tartott. Azonban a hivatalos leállás hiába ért véget, sokan így sem tudnak még belépni a pénzintézet elektronikus felületeire, annak túlterheltsége miatt.

Akik nem tudnak belépni, azokat a mobilapplikációban például az alábbi kép fogadja, hosszabb "homokórázás" után a "Hiba történt! Kommunikációs hiba történt a szerverrel. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, kérjük, próbálja újra később!" - szöveggel a felhasználókat.

FRISSÍTÉS! Cikkünk megjelenése után az MBH Bank Kommunikációs igazgatósága az alábbi tájékoztatást küldte lapunknak: "A 2023. szeptember 29. és október 3. közötti időszakra meghirdetett informatikai átállás sikeresen lezajlott."

Ügyfeleink egy része jelenleg a túlterheltség miatt tapasztalhat fennakadásokat az elektronikus csatornáinkra való belépéskor. Kollégáink nagy erőkkel dolgoznak a hiba elhárításán, hogy az ügyfelek mielőbb újra fennakadások nélkül használhassák ezeket a felületeket

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

- tették hozzá, és kiemelték, hogy az ügyfelek Türelmét és megértését ezúton is köszönik.

Fotó: Kovács Attila, MTI/MTVA 

Címkék:
bank, bankolás, gazdaság, leállás, online bankolás, MBH Bank,