Súlyos állapotáról vallott Besenczi Árpád: Remélem, hamarosan megkaphatom az implantátumot

Pénzcentrum2024. február 16. 13:36

Besenczi Árpád nemrég nyilatkozott arról, hogy van most, közel három hónappal a balesete óta- írja a Story magazin. 

Ahogy arról a Pénzcentrum is beszámolt Besenczi Árpád súlyosan megsérült a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház Indul a bakterház című előadása közben. A színésznek egy ugrás közben beakadt egy csavarba a jegygyűrűje, és leszakadt az ujja. Még aznap éjjel megoperálták, az ujját viszont nem tudták megmenteni. Így nyilatkozott a lapnak: 

Az orvosok már a legelején türelemre intettek, és elmondták, nagyon hosszú lesz a gyógyulás folyamata. Próbálom tartani magam, de az igazság az, nincs elég türelmem. Más választásom viszont nincs

– magyarázta a színész, aki a hétköznapokon kötést, a színpadon pedig speciális ujjvédőt visel. A sérült végtagja viszont, mint mondja, lassabban gyógyul a vártnál.

Elképzelhető, hogy a cukorbetegségem miatt ilyen lassú a gyógyulás

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

mondta Besenczi, majd hozzátette, bár igyekszik kivenni a részét az otthoni teendőkből, óvnia kell magát az esetleges újak sérülésektől, ezért sok esetben a felesége „a keze”.

Címlapkép forrása: MTI/MTVA

Címkék:
egészség, baleset, színész, gyógyulás, színház, balesetveszély, balesetek,