A rendőrség is megerősítette: fia végzett Szilágyi Istvánnal

Pénzcentrum2020. május 3. 12:29

Fia végzett Szilágyi Istvánnal, akit vasárnap reggel találtak holttan otthonában. A Lópici Gáspárt megformáló színész halálát a rendőrség is megerősítette.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. május 3-án 7 óra 34 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapesten a XVII. kerületi X. utcában, egy családi házban egy férfi bántalmazza apját. A rendőrök a helyszínen elfogták a bántalmazót, a 49 éves Sz. Pétert, majd szemlét tartottak és megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta - írja a Police.hu. A BRFK Életvédelmi Osztálya Sz. Péter ellen emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

A Pénzcentrum is beszámolt róla: a Lópici Gáspár szerepéről ismertté vált Szilágyi Istvánt vasárnap reggel találták holtan, a halálát egy fejére mért ütés okozhatta. A művész fia korábban is bántalmazta már rossz fizikai állapotban lévő édesapját, előzetesben is ült a tettlegességért, de akkor szülei kitartottak mellette.

A színész halálhírét egy XVII. kerületi önkormányzati képviselő is megerősítette a helyi hírportálnak, a rakosvidek.hu-nak, mint mondta, nemrég vittek adományokat Szilágyi Istvánéknak, akkor még a felesége azt mondta, minden rendben van.

A Bors információi szerint a rendőrséget a színművész felesége értesítette, aki pánikolva szaladt át reggel a XVII. kerületi házuk melletti vegyesboltba.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Mindenki szertette Pista bácsit, nem ártott ő a világon senkinek! Méltatlan, hogy ilyen szörnyű körülmények között kellett meghalnia...Itt az egész környék szerette, a szívünk megszakad érte

- mondta a boltos a lapnak. Szilágyi István feleségét a rendőrség hallgatja ki, a helyszínelés még vasárnap dél körül is zajlott.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Címkék:
biztosítás, gyász, gyilkosság, szilágyi istván, tettlegesség, lópici gáspár szilágyi istván,