Kiderültek a tragédia részletei: így ütötték el L. L. Junior kisfiát

Pénzcentrum2019. szeptember 2. 08:45

A piros lámpa ellenére szaladt ki az úttestre L. L. Junior kisfia, így pedig az érkező autósnak esélye sem lehetett lelassítani. A tragédia körülményeit vizsgálják a hatóságok, de az ittas vezetés gyanúja nem merült fel a 76 éves sofőrnél. A férfi állítja, minden szabályt betartva közlekedett.

A Pénzcentrum is beszámolt a szombat délutáni tragédiáról: Budapesten, a XIV. kerületben egy autó elütött egy gyereket, akiről később kiderült, hogy az énekes L. L. Junior hároméves kisfia, Dávid. A gyermek életét vesztette a balesetben.

A Bors most arról ír, hogy Dávid, a testvére és édesanyjuk, Csilla egy zuglói rendezvényen voltak aznap és vélhetően hazafelé indultak, amikor a Vezér utca és a Füredi utca sarkánál a kisfiú váratlanul kirántotta a kezét édesanyja szorításából és kiszalad a zebrára, amikor a jelzőlámpa pirosan világított. Ekkor az első érkező autó, egy ezüstszínű Opel elütötte a kisfiút, aki több métert repült.

A Ripost egy szemtanúval is beszélt:

Együtt mentem át a zebrán a két fiatal anyukával és a három gyerekkel. Az egyikük és két gyerek átért a zöldön, de a kisfiú és a másik nő lassabban haladt, csak az osztott pálya közepén lévő járdáig sikerült eljutniuk. Ekkor váltott pirosra a lámpa, ők pedig lassítottak, ahogy odaértek az úttest mellé. A pici fiú azonban látta, hogy a testvére már a túloldalon van, ezért gondolt egyet és ő is át akart szaladni a bátyja mellé

- és ekkor történt a tragédia. A rendezvényt biztosító rendőrök és mentősök azonnal megkezdték az újraélesztést, de Dávid olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni az életét. A Bors által megkérdezett szemtanúk szerint az édesanya a balesetet követően összeomlott és magát hibáztatta a történtekért. A Bors megtalálta a kocsi sofőrjét, akit szintén megviseltek a történtek, állítólag a helyszínen rosszul lett, a mentők vitték el. A 76 éves férfi azt mondta, minden szabályt betartott, és a rendőrség szerint sem merült fel az ittas vezetés gyanúja.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

L. L. Junior apósa arról beszélt, hogy az egész család borzalmas állapotban van, de azt tudják, hogy ha Dávid a pirosnál rohant be az úttestre, akkor az autósnak esélye sem volt megállni.

Címkék:
biztosítás, pénzcentrum.hu, utazás, közúti baleset, halálos baleset, jelzőlámpa,